HERSTEL YOGA

Tijdens de eerste lockdown waren ook mijn groepslessen gestopt. Anke, 1 van mijn cursisten nam in deze periode contact met mij op. Ze miste de groepslessen en vroeg of ik bij haar privé yogales wilde komen geven. Ze had alvleesklierkanker en had in de groeplessen gemerkt wat yoga met haar deed.

In de 1 op 1 sessies ontdekte ik de kracht die yoga en meditatie bij het ziekteverloop. Anke en ik groeiden op een bijzondere manier naar elkaar toe. Uiteindelijk heb ik afscheid van haar moeten nemen. Wel motiveerde me dit om te starten de specialisatie ‘herstel-yoga bij kanker en chronische ziekte’.

Wat is herstel yoga?
Herstel yoga is een uniek herstel en revalidatie programma voor mensen met langdurige gezondheidsklachten. Het verlicht lichamelijke en psychische klachten, stimuleert het immuunsysteem en verbetert de  gezondheid. Ben jij herstellende van kanker of wil je beter leven met een chronische ziekte, dan heb je waarschijnlijk veel baat bij dit herstel en revalidatie programma.

De oefeningen zijn veilig, langzaam en makkelijk waarbij zachtheid het sleutelwoord is.  De groepen zijn klein waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

Voor wie is herstel yoga?
Herstelyoga is geschikt voor iedereen met verminderde lichamelijke conditie, bijvoorbeeld na een (zware) operatie of ziekte, kanker, klachten na corona, aandoeningen van nek-rug-schouder, COPD, Parkinson, burn-out, vermoeidheidssyndroom, slapeloosheid, stress of andere chronische aandoeningen.

Intake
Een individuele intake is onderdeel van het programma. De intake is bedoeld om goed in kaart te krijgen wat je lichamelijke grenzen zijn. Zo kun je op een veilige manier deelnemen aan de yogalessen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Maak gebruik van het contactformulier of stuur een email naar info@ajani-yoga.nl. Ook kun je me bellen via 06 18370729.

 

Chat openen
Hallo, waar kan ik je meehelpen?